Press "Enter" to skip to content

Káoszkommandó: 2 .nap – szombat / Hajmosás

ZsóMami 0

Mai téma:

Hajmosás

Akinek nincs gyereke el sem tudja képzelni, hogy az olyan hétköznapi dolgok is, mint egy zuhanyzás,  micsoda akadályokba tudnak ütközni. Nem értik miért olyan leharcolt némely anyuka. A játszótérre úgyis mindegy, vagy mi? Nem erről van szó. Csak ha ébren van a gyerek nem megyek el fürdeni, mert nem akarom hogy a járókában bömböljön 15 percet, ha alszik délután, félek, hogy felébreszteném, este pedig szimplán túl fáradt vagyok.

Tudom, vannak ennél fontosabb dolgok is. De a lényeg, ha nem érzem jól magam a bőrömben, akkor az mind a teljesítményemre, mind a környezetemben élőkre hatással van.

Mai mottó:

Tegyél ma egyvalamit magadért, hogy holnap sokat tehess másokért.

Mai tett:

Lezuhanyoztam, hajat mostam, miután a gyerekek végeztek a fürdéssel.

/Persze ott rosszalkodtak végig a fürdőben. Ha zuhanyzom szeretnek ott sündörögni a fürdőben, ez van.  Ráadasul nem volt időm rendesen megszárítani. Kissé nedves hajjal feküdtem le aludni. Az időpont nem ideális. B terv: este zuhany, reggel fej-belógatós hajmosás./

Kihívás egy hétre:

Rendben tartom a frizurám.

/Ehhez valószínűleg heti 2x kéne hajat mosni. Sajnos nagyon gyorsan zsírosodik./

Elég jó küldetés:

Ha csak 5 naponta mosom meg még úgy is elviselhető. Kontyba kötöm, ha mégsem sikerül tartani.

Folytatás:

Eddig semmi rendszer nem volt abban, ahogy a hajamat mostam. Most próbálom ezt kialakítani és tesztelek néhány hajápoló szert. Remélem egyre kevesebbszer lesz,  hogy jaj ne, ma hajat akartam mosni, de nem sikerült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük