Press "Enter" to skip to content

A diagnózis

ZsóMami 0

„Isten legközvetlenebbül

gyermekeink könnyein és nevetésén

keresztül szól hozzánk.”

Darnel Christian

U9990 Sine morbo; Z3210

Terhesség, bizonyított

 

Igazán romantikus a Gyógyír Kht megfogalmazása:

BIZONYÍTOTT

De legalább már nem csak „biokémiailag” vagyok terhes. Igaz, még nincsen terhes kiskönyvem, de ezennel hivatalosan is teljes jogú tagja lettem az ámulva csodált kismamák nagytiszteletű társaságának.

A világ most olyan tökéletesnek tűnik. Minden pici részlet a helyén van, úgy illeszkednek az egészhez, ahogy azt odafent olyan nagy műgonddal elrendezték. A pici éppúgy fontos, mint a nagy. Az aprók nem lázadnak a hatalmasok ellen, és az erősek megvédik a gyengét. Így az egész együtt lüktetve épül, fejlődik. Lám a Jóisten e nagyszabású művének ma itt állok a kellős közepén visit. Alfa és ómega. Maga a Teremtő keze munkál a testemben. Még sosem éreztem magam ilyen fontosnak, ilyen kitüntetettnek. Az áldást már a levegőben érezni lehet.

Még sokan ugyanúgy tekintenek rám, mint eddig, de én már egészen másképp tekintek a világra és önmagamra is. Hiszen az Úr egy nagy fontos feladatot bízott rám: egy embert küld a földre. És eme nagy kincsét most reám bízza, hogy őrizzem, vigyázzam, neveljem, szeressem.

Na de hogy is kezdődött ez az egész?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük