Press "Enter" to skip to content

Káoszkommandó LEVEL UP

ZsóMami 0
December 24.
Minden készen áll. A fa feldíszítve, ajándékok becsomagolva, vacsi előkészítve, a lakásban rend. A gyerekek hamarosan megérkeznek a nagyszülőktől.És nincsen káosz és nem vagyok ideges.Alig hiszem el, hogy végigcsináltam.De sikerült! !!!!!!! 😀 Most itt ülök ünneplőben a kislányom szépen bevetett ágyán és lángol az arcom. Ünneplőbe öltöztetem hát a szívemet is.Hiszen a legdrágább vendég érkezik hozzánk látogatóba.
December 25. – ELHATÁROZÁS (1. nap)
Ezt 3 évvel ezelőtt karácsonykor írtam a káoszkommandó záróakkordjaként. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Visszamentem dolgozni, majd megszületett a harmadik babánk… Mostanra belerázódtunk a nagycsaládos létbe, újra itthonról menedzselem az életünket. Új kalandok, új kihívások várnak rám nap, mint nap. Az új szinteken a rend és a káosz végeláthatatlan küzdelmet folytat. Hol ez, hol az került felül a harcban. Az alkalmi sikerek ellenére novemberben megint a káosz állt nyerésre. Felvettem a kesztyűt és karácsonyra sikerült kulturált állapotokat teremteni. A fenti sorokat akár idén is írhattam volna. Sikerült! Legyűrtük a káoszt. De már látom, ahogy újra felgyűlnek a pulton a mosatlanok, ahogy képződnek a ruhakupacok… és újra a káosz lesz az úr.
Vagy belefogok újra a káoszkommandóba. És immár nagycsaládosan, bölcsebben, céltudatosabban, tapasztaltabban, kifinomultabb módszerekkel folytatom ott, ahol 3 éve abbahagytam.
KIHÍVÁS:
1. Nap: Határozd el magad, hogy leszámolsz a káosszal az életedben!
Káoszkommandó? Mi a szösz ez? ITT találsz leírást a programról.
És itt találod az egyes napok kihívásait: Káoszkommandó Kalendárium
Tarts velem a káoszmentes mindennapok felé vezető úton!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük